Cape town
Door: Leentje Sijsma
Blijf op de hoogte en volg Leentje Marie
29 Maart 2005 | Zuid-Afrika, Potchefstroom
We hebben best een actieve week gehad die goed was uitgebalanceerd met relax-momenten en biertjes-drink-avonden!
Het beklimmen van de Tafelberg was een flinke uitdaging, behoorlijk hoog, weinig zuurstof en veeeeeeel zon! En dus veel pitstops om uit te rusten en water bij te tanken. Toen we boven waren, voelde de overwinning des te goed!!!
Ook hebben we de wijnroute gedaan met Katrien, Jeroen, Nathan en Hanneke. Helaas deden we dat op goede vrijdag en hebben we dus niets kunnen proeven maar dan kon onze dag niet kapot maken en we zijn doorgereden naar kaap de goede hoop, het einde van dit gigantische werelddeel. Impressive!
Het allergaafste was de catamarantocht vanaf Waterfront! Jeroen bleef thuis dus Kat, de champagne en ik waren romantisch met z'n drieen.... Toen ik een trui ging pakken sprak ik de schipper aan, we gingen behoorlijk hard dus ik vroeg (heel origineel!! haha) naar de snelheid waarmee we voeren en al snel stond ik aan het roer om daar niet meer achter vandaan te komen!!! Wat een ontzettend goed en lekker gevoel was dat!!! Mede omdat ik niet alleen jullie allemaal al aardig begin te missen, maar omdat onze boot ook leuk meedoet in dat rijtje!
Nu weer terug in Potch! Verder met mijn onderzoek, gaat goed!! Maar het is natuurlijk altijd leuk om uit te kijken naar het bezoek van Friso en Sander (mei of juni) en naar de maand juli, waarin Linda hier is en we samen gaan rondreizen!!!!!!
Dag lieverds, dikke kus!!!! Leentje
PS!!
Friso, leuk dat we konden bellen!! En ik kijk er ontzettend naar uit, je hier te zien!!!
Mam, papa, Mints en Manne, ik mis jullie!!! Echt vreemd om je familie en vrienden zo lang niet te (gaan) zien.....
Marleen, alvast gefeliciteerd en hoop dat je het fijn hebt op de Canarische eilanden!
Mier, hopen dat skype gaat lukken!
Lin, tot over drie maanden!
Kimmie, veel plezier met Robin in Tanzania alvast!
Dispuutje, ontzettend gave lustrum vakantie toegewenst!!!!!!!!!!!!
Kim, thanx voor je brief en de lustrum-cd, hulde voor de liedjes-cie!!
Kat, bedankt voor de gave week in Cape town!
Leentje M. Sijsma
Noordbrug 2522,
South Africa
+27(0)727334464 (mobiel)
leentjesijsma@hotmail.com
Oh ja, voor de duidelijkheid; ik heb een nieuw mobiel nummer (zie hierboven), een Afrikaans nummer en Friso heeft mijn oude nummer overgenomen...!!!!
29 Maart 2005 - 08:40
Mier:
Lena, het klinkt weer helemaal top! ik hoop ook echt dat het skypen gaat lukken! Komen er nog foto´s?? Dikke kus Mier -
29 Maart 2005 - 08:42
Mier:
ah ik heb ze gezien, iets te vroeg gezeurd! Ziet er cool uit!!!! -
29 Maart 2005 - 08:43
Linda:
he die lieve Leen,
alles oke? Ik bel je vandaag even ja, want ik wil gaan boeken!!!! Echt super dat ik jou kant op kom!!! Succes met afkicken van een weekje Kaapstad, hele dikke kus Lin. -
29 Maart 2005 - 08:46
Linda:
Wat een chill foto's......
Kan ik morgen niet al die kant op komen???????? -
29 Maart 2005 - 09:13
Juliette:
Ziet er goed uit zeg! Erg gave foto's!
Juul. -
29 Maart 2005 - 09:47
Robin:
Wat een feest allemaal. Zo te zien is het daar echt vreselijk.....geniet ervan! x Robin -
29 Maart 2005 - 10:04
Dorien:
Yo lena, wat een heerlijke verhalen.. Ben errug jaloers.. Ik vermaak me ook erg goed met mn nieuwe beste vriend: scriptie.. Vreselijk, maar goed, jij veel plezier!!! x do -
29 Maart 2005 - 11:32
Kim N:
Ha lieve leen, wat geweldig toch allemaal daar! mooie foto\'s ook! gelukkig gaan we bijna op lustrumreis anders zou ik echt stinkend jaloers op je zijn !;) Nee hoor lief, geniet ervan! Liefs Kim -
29 Maart 2005 - 12:43
Nathan:
Leuk verhaal om terug te lezen! En vooral leuk om de foto's te zien! Je ziet er behoorlijk zelfverzekerd uit achter het stuurwiel haha Veel succes en plezier in Potch! Kus
Onze website: hannekenathan.waarbenjij.nu -
29 Maart 2005 - 14:09
Laura:
Waaa het verhaal klinkt al goed maar als je dan die foto's gaat kijken.. ga deze pagina nu snel wegklikken want word hier echt jaloers van! Geniet er maar lekker van, Leen en Kat!!!! Liefs -
30 Maart 2005 - 09:58
Bibian:
He lena, topverhaal en topfoto's! Het klinkt allemaal super en dan toch nog ook serieus aan een opdracht werken, prima gedaan meissie. Fijne tijd nog, kussie bieb -
30 Maart 2005 - 16:48
Eva:
hoi leentje
wat een super mooie fotos zeg.... heb jij echt die fotos genomen van die dieren> zo dichtbij :P
je zult het daar vast heel erg naar je zin hebben
kusjes Eva -
30 Maart 2005 - 20:28
Floor T:
Jesus wat ist toch zwaar om af te studeren...pff
k word al moe als er naar kijk... ;-) -
31 Maart 2005 - 11:03
LL Cool Harks:
Hoi Leentje,
Geweldig om zo over je avonturen te lezen, geniet er nog maar van, voor je het weet ben je weer terug in de sleur van NL -
01 April 2005 - 08:08
Dada Kim:
pffff, de tafelberg.....MIETJE!! hahahaha. Klinkt goed allemaal hoor Lena!! Ik zie wel dat zuid afrika toegevoegd moet worden aan het "nog-te-bezoeken-lijstje"! Zal wel es proberen te bellen, nu we hebben ontdekt dat het sms-en in afrika prima gaat even checken hoe dat beltechnisch zit. Veel leifs en dikke kus Kim -
01 April 2005 - 08:09
Hanneke:
Ola Leentje!
Ik heb nu ook jouw site gevonden!! Nice, leuke foto's en verhalen. Moet gelijk weer terugdenken aan onze trip van vorige week. Heb echt gelachen om ons gebrul in de auto -> al die Hollandse golden oldies.:D
Succes met Leentje-town, en ik hou je site in de gaten.
Kus Hanneke -
01 April 2005 - 08:22
Wendy:
Hoi Leentje,
De foto's zien er weer goed uit hoor! Wat knap dat je de zware en gevaarlijke (met slecht weer) klim naar de tafelberg aan durfde! Geniet jou dag, ek is 'n beekie jaloers! Tata en baie groete vir die Botha's en Calie die prof! -
04 April 2005 - 22:46
Friso:
He schatje, ondanks de vele telefoontjes en berichtjes zal ik zoals beloofd ook maar iets op je gastenboek zetten! Hoop dat het allemaal goed gaat deze week! Mis je, dikke kus van mij -
06 April 2005 - 09:53
Ha Leen,
Ik zie dat je ook volop aan het genieten bent. Ik was vorige week ook in Cape Town, alleen maar een dag. Is echt zo mooi daar ik moet zeker een keer terug. Eej Leen we moeten echt een keertje afspreken. Kus Ferdy -
07 April 2005 - 09:11
Da Red Raver:
Hee Ouwe Taaie,
Volgens mij maakt het niks uit of je nou in tilburg of in verweggistan zit, jij zorgt er wel voor dat je altijd een goei leven hebt. Helaas smaakt de koffie op zaterdagochtend niet meer zoals vroeger. Geniet er maar flink van.
X Rob -
07 April 2005 - 16:42
Gon:
Lieve Leen!
Erg gaaf jouw verhalen te lezen en de foto's te zien!! Heel veel plezier nog!
Liefs, Gon -
09 April 2005 - 14:08
Kleine Steef:
He leen, effe je fotos doorgegaan, wat gaaf zeg! Leuk man m jou en kat daar samen te zien! Topper, mis julie kijk er naar uit asl julie terug zijn, maar bovenal geniet lekker daar! heel veel kussies! -
13 April 2005 - 07:43
Claartje:
Hee Leen!!!
Ook geweldig om jouw avonturen te lezen!
Maarre... ik ben op Koninginnedag ook daar, dus ik ga wel mee haring happen en gratis bier drinken!! Lijkt me super!
Dikke zoen Claar -
13 April 2005 - 14:13
He Leen,
Ik ga ook koninginnedag vieren bij de ambasade dan zie ik je zeker daar, oke... Ga je toevallig naar Sabie? en werlk weekend, ik ben daar namelijk al geweest. Sabie wat echt te gek ik hoor het nog wel en zie je iig de 30ste. Doeg doeg groetjes Ferdy -
14 April 2005 - 13:26
Ferdy:
He Leen, tuurlijk is het goed als je wilt komen slapen, ik heb ook een heel dun matje kun je ook op slapen maar is wel erg hard, kijk maar. Leuk joh dat je naar Sabie gaat is echt adventure daar, en supermooi. Nou ik hoor je wel weer en zie je de 30ste. Mijn ZA telefoonnummer staat op mijn site. Veel prezier in Sabie. Groetjes Ferdy -
18 April 2005 - 18:49
Mier:
zeg leen, ik vind het wel tijd worden voor een nieuw bericht, wat jij ?
kussie