Back home - Reisverslag uit Rossum, Nederland van Leentje Marie Sijsma - WaarBenJij.nu Back home - Reisverslag uit Rossum, Nederland van Leentje Marie Sijsma - WaarBenJij.nu

Back home

Door: Leentje

Blijf op de hoogte en volg Leentje Marie

31 Juli 2005 | Nederland, Rossum

Hoi hoi!! Ons is terug thuis!! Als een dolle mijn scriptie afronden, inleveren en verdedigen en laatste twee opdrachten inleveren de komende maand!!

Lin en ik hebben een supergave vakantie gehad in Zuid Afrika, een top-afsluitingvan mijn verblijf daar!! We zullen jullie allemaal waarschijnlijk wel spreken binnenkort maar toch ff een klein overzichtje van wat we hebben gedaan!!!

Na uitgebreid afscheid te hebben genomen van Potch zijn Lin en ik voor een week naar Kaapstad gegaan. Gave en grote stad, heerlijk weer en het paraglyden na veel culturele activiteiten op de agenda gezet!!

Na Kaapstad zijn we teruggevlogen naar Johannesburg, Claar en Fer opgezocht in Pretoria en daarna doorgegaan naar Swaziland waar we hebben meegeleeft met de Swazi-people in een rieten-hutjes-dorp bovenop een berg, een hele ervaring! De mensen in Swaziland zijn buitengewoon vriendelijk en we hadden voor het eerst geen last van rassenscheiding en al dat gedonder omdat er gewoon geen blanken in Swaziland wonen!

Sodwana aan de kust was prachtig en het duiken ontzettend mooi! Echt een relaxt weekje dat voorafging aan de week game spotten in het Krugerpark. Bushwalks, nightdrives... alles erop en eraan!! We hebben de big four gezien, da's toch wel s anders dan Safaripark de Beekse bergen!!

Donderdagnacht zijn we teruggevlogen en Kim, Eva, Mints en Friso stonden ons op te wachten op Schiphol, super de super!!

Dank jullie wel voor alle leuke en interesse-tonende reacties de afgelopen vijf maanden... Hele dikke kus Leentje

• 01 Augustus 2005 - 08:18

Mier:

Ik ben ook weer heeeeeel blij dat je er bent! Tot woensdag! Kussie Mier

• 01 Augustus 2005 - 16:43

Dennis:

Klote he, om weer terug in Nederland te zijn....

• 01 Augustus 2005 - 20:31

Bart:

Ja ik ben ook net terug. Wat een kloteweer hier in Nederland zeg :(
    Zie jullie binnenkort wel een keer!

• 02 Augustus 2005 - 10:15

Linda:

He lieffie! Ik heb ook echt een toptijd gehad!!!
    Een reis om nooit meer te vergeten. Tot woensdag, dikke kus.

• 04 Augustus 2005 - 08:50

Laura:

En nu heeeeeeeel snel die scriptie afronden zodat we weer goed kunnen feesten in Tilburg!!!!:D

• 06 Augustus 2005 - 02:51

Kim N:

Top dat jij (en linda natuurlijk) weer terug zijn! jammer dat ik er woensdag niet bij kon zijn maar zie je vast snel! Dikke kus kim

• 08 Augustus 2005 - 11:57

Hanna En Sijsmaatjes En Zoe:

Lieve Leentje
    wijzijn er vandaag óók weer, terug van Texel, waar we allerhande stormen hebben getrotseerd, waar Zoe ook vaak liet merken dat ze nog steeds niet van onweer houdt... maar 't was supergezellig met haar erbij en wat is ze energiek en lief. Tot gauw weer,
    liefs van ons

• 13 Februari 2006 - 20:50

Sander:

nu lekker naar barcelona. gezellig hoor. www.focyou.com

• 02 Maart 2006 - 15:11

Pynt:

hey Leen, heb het hier fantastisch naar mijn zin in Londen. Wanneer ga je naar Barcelona..? Kus