De Botha's in Potchefstroom
Door: Leentje Sijsma
Blijf op de hoogte en volg Leentje Marie
18 Maart 2005 | Zuid-Afrika, Potchefstroom
Ik word bijzonder goed verzorgd want drie keer per dag krijg ik een flink bord eten (twee keer per dag warm), de was wordt gedaan, mijn kamer wordt elke dag schoongemaakt, mijn bed wordt opgemaakt en om de dag ligt er een schone handdoek!!!!
Maar het allermooiste is nog de locatie! Het guesthouse ligt om de hoek van de universiteit, twee honderd meter van mijn faculteit, stads- en streekbeplanning. En nog dichter bij 'die bult', een lange rij kroegen en eettentjes waar vooral studenten komen en waar je voor bijzonder weinig geld lekker kan eten en drinken!
Toch ga ik binnenkort bij een studentenhuis kijken waar twee Nederlandse jongens wonen, vier maanden in het guesthouse is iets te lang, denk ik! Dus ik moet mijn ogen open houden voor iets anders, hoewel bij Nederlanders in huis gaan wonen nou niet echt een uitdaging is, maargoed!
Wat betreft the sightseeing Africa gaat het ook goed want volgende week ga ik Katrien opzoeken in Cape Town. De universiteit is gesloten ivm Paasvakantie, dus een mooie gelegenhied om er tussenuit te knijpen, vond ik! Heb ontzettend veel zin om naar de Kaap te gaan, alleen nog maar mooie verhalen gehoord over Kaapstad! Alleen zuur dat de enige betaalbare manier om er te komen, een 17 uur-durende busreis is! Wish me luck!
Veel liefs!! Xx Leentje
(Hier zeggen ze 'Linkie', ook goed!)
Leentje M. Sijsma
+27(0)727334464 (mobiel)
leentjesijsma@hotmail.com
18 Maart 2005 - 07:17
Linda:
Jeetje Leen, wat ben jij met je neus in de boter gevallen! Het klinkt allemaal zo goed. Ook echt super dat je naar Kat gaat. Nu hopen dat je NHTV begeleider ook zo enthousiast is over je plan.... Hele dikke kus van mij! -
18 Maart 2005 - 07:40
Mier:
Haaaaa lena,
Klinkt goed allemaal, ben jaloers!
Ga het weekend even dat skype uitzoeken! dikke kus Mier -
18 Maart 2005 - 10:31
Kim N:
he linkie, wat een luxe zeg! Ik snap niet dat jij daar weg wilt! ;) goed om te horen dat je het zo naar je zin hebt. En heel veel plezier bij Katrien! Liefs en een dikke kus -
18 Maart 2005 - 13:26
Eva:
wat relaxt leen! had niet verwacht dat je zo snel naar katrien zou gaan... als ik jou was zou ik trouwens lekker in dat guesthouse blijven zitten!!! veel plezier in kaapstad!
dikke zoen -
18 Maart 2005 - 16:23
Meria:
klinkt allemaal prima! geniet ervan, Meria -
19 Maart 2005 - 16:55
Robin:
Linkie,
succes met je busreis en veel plezier in Cape Town!
x Robin -
20 Maart 2005 - 12:46
Juliette:
Linkie haha dat is wel een goeie!
Gaaf dat je het zo naar je zin hebt en het zo getroffen hebt, klintk wel een beetje als vakantie....
Veel plezier nog!
Jul x. -
20 Maart 2005 - 20:54
Griftstraat:
Lieve Leentje, wat een avonturen maak jij allemaal mee! We hopen dat je een super tijd tegemoet gaat daar en dat je snel weer bij ons langs komt!
Groetjes X, the roomies van Friso -
21 Maart 2005 - 07:59
Rolf:
Ik wil ook naar Zuid-Afrika.....
Maar goed, over een week mijn eerste tentamens maken!!!! -
22 Maart 2005 - 15:03
Wendy:
Hey Leentje,
Wat gaaf dat je naar de Kaap gaat. Je moet zeker de tafelberg beklimmen en naar city bowl gaan daar kun je ontzettend leuke afrikaanse souvenirs kopen. Doe Calie de groeten van mij en natuurlijk ook de Botha's. -
22 Maart 2005 - 15:12
Wendy:
ps: heb net je foto's bekeken, echt super. Ik heb volgens mij precies dezelfde in mijn fotoalbum zitten! -
23 Maart 2005 - 10:15
Jan-Joost:
He Lenos,
Ben in je chatroom geweest, maar daar was het helemaal niet gezellig... :(
Neem het er lekker van daar!
x JJ -
23 Maart 2005 - 12:49
Kim N:
ha leen, dank voor je berichtje in ons gastenboek! Topperrrrr! Ge niet ervan lieverd! kus kus