Pilanesberg vs. Suncity
Door: Leentje Sijsma
Blijf op de hoogte en volg Leentje Marie
10 Maart 2005 | Zuid-Afrika, Potchefstroom
Na rondgereden te hebben op het terrein en wat foto's gemaakt te hebben zijn we naar het wildpark Pilanesberg gegaan. Een prachtig mooi gebied rond een oude vulkaankrater. Vroeger liep er een provinciale weg dwarsdoorheen, tegenwoordig is het een wildpark. We hebben witte neushoorns, olifanten, zebra's, wildebeeste (gnoe's) en ontzettend veel verschillende soorten antilopen gezien! Het was fantastisch en omdat we toch in de buurt waren zijn we ook naar Suncity gegaan, een groot pretpark voor volwassenen, niet te geloven! Midden tussen de armoede is ineens een soort L.A. nagebouwd met paleizen, golfbanen, enorme parken, watervallen, zeestranden met zand en golven! Echt niet normaal, wat een grote fake-bedoeling maar ontzettend leuk om geweest te zijn en bijzonder mooi nagemaakt!!!
Nu ben ik aan plan van aanpak aan het werken en veel aan het inlezen. De werkplek op de universiteit is ontzettend fijn!
Veel liefs en kus voor jullie allemaal!
Leentje M. Sijsma
+27(0)727334464 (mobiel)
leentjesijsma@hotmail.com
10 Maart 2005 - 15:46
Doreen:
Hey Leentje, sorry dat ik zooo lang niet van mij heb laten horen. Ik vind het heel erg leuk dat de stap om naar het buitenland te gaan hebt genomen. Afrika heeft me nooit getrokken, maar wat ik hier lees klingt ontzettend spannend. Ik wens je heel veel plezier daar en ik laat via email iets meer lezen. (Nederlands schrijven is nog steeds moeilijk voor me)
Veel liefs en een kus,
Doreen -
10 Maart 2005 - 15:55
Linda:
He lieffie, klinkt spannend allemaal. Ik mis je nu al!!!!!!!
Hele dikke kus -
10 Maart 2005 - 16:05
Kim N:
ha leen, leuke verhalen heb je! vroeg me af of dat adres van t guesthouse wat al eerder op je site staat nog klopt... je merkt wel waarom! veel plezier nog lieverd! Kus -
10 Maart 2005 - 16:21
Marleen:
Echt iets voor jou Leen dat Suncity, haha,... krijg er een beetje Le Mont St Michel idee bij,.. klopt dat?
Veel liefs -
11 Maart 2005 - 08:03
Robin:
Lena,
Ziet er allemaal super goed uit! Dat Suncity is weer eens wat anders dan de Beekse Bergen..haha
x Robin -
11 Maart 2005 - 08:10
Bibian:
Topper Leen, hou ons goed op de hoogte met verhalen en veul foto's, leuk!
Liefs Bieb -
11 Maart 2005 - 11:11
Linda B:
Lieve Leen, klinkt echt super allemaal!!!! We missen je wel hier schatje!!kus -
11 Maart 2005 - 11:34
Janneke S:
Lieve Leen, echt super om je verhalen te lezen! Ben blij dat je het leuk hebt!
Liefs en een dikke kus,Janneke -
11 Maart 2005 - 11:43
Kleine Steef:
He leen,
wat een gave foto's, ben benieuwd hoe het boek de geschiedenis van mijn kaalheid is....haha? Nou geniet er lekker avn chikie! heel veel kussies! -
11 Maart 2005 - 15:32
Mirella!:
Ha lena, ziet er goed uit!!!! al meer dieren dan zebra's gespot?
dikke kus -
13 Maart 2005 - 09:22
Floor T:
Hee leen, ik klikte op de verkeerde link en heb mezelf verwijderd uit je mailinglist... kun je mij er weer inzetten flops21@hotmail.com. Verder ziet het er allemaal indrukwekkend uit en zo klinkt het ook.. kus -
13 Maart 2005 - 16:52
Laura:
Waaaa Afrika klinkt wel echt zo gaaf uit alle verhalen!! Geniet er maar lekker van meske! (want als je terug komt moet je weer met mij naar die zure sportschool ;) Veel succes met je project, goed bezig zo te lezen! Knufffffel! -
14 Maart 2005 - 16:03
Manne:
hee kleine muts, mooie foto's heb je gemaakt. Hier gaat de zon ook onder hoor! Alleen zitten er dan van die dikke grijze regenwolken voor. Dus dat is dan weer jammer. Verder begin ik je langzaam te missen, in het begin ervoer ik alleen een heerlijke rust zonder dat gezeur van jou aan mijn kop! Doe de mensen in Afrika de groeten van me. Doei, Manne -
16 Maart 2005 - 14:19
Cyrille:
hey lieve leentje!!
Zo te zien heb je het echt naar je zin!!! Vind het echt leuk voor je!De foto's zien er echt super uit!! Ben stiekem wel erg jaloers op je hoor! Maar hier in NL begint gelukkig ook eindelijk het zonnetje door te breken!! Nog heel veel plezier, ben benieuwd naar je verdere verhalen!!
Veel liefs en een dikke X, Cyrille -
17 Maart 2005 - 15:24
Eva:
He lena,
het is echt top daar he.... leuk om te lezen!!! hier wordt het eindelijk weer wat warmer, gister zelfs even terrasje gepikt, jippie!!!
liefs